ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΘΚ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ

Ποιοι είμαστε

Η ΘΚ Θεμελίωση Κατασκευαστική είναι μια ελληνική κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Ειδικών Γεωτεχνικών Έργων, προσφέροντας ευρύ φάσμα γεωτεχνικών λύσεων σε έργα ειδικών θεμελιώσεων, αντιστηρίξεων, βελτίωσης εδάφους, λοιπών έργων πολιτικού μηχανικού.

Ιστορικό

Η ΘΚ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ιδρύθηκε από φορείς που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των κατασκευών από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, συλλέγοντας και αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία τους στον τομέα των Ειδικών Γεωτεχνικών Έργων. Η Εταιρεία αναπτύχθηκε ταχύτατα χάρη στη συμβολή των ικανών και άρτια καταρτισμένων στελεχών της, τις συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και μηχανολογικό εξοπλισμό, κατέχοντας δικαίως περίοπτη θέση στην Ελληνική κατασκευαστική αγορά. Από το έτος 2004 η Εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές. Το 2016, μετά την αποχώρηση των ιδρυτών, δημιουργήθηκε η σημερινή εταιρική μορφή.

Εταιρικές αρχές – στόχοι

Ακεραιότητα, Συνεργασία, Αριστεία είναι οι αξίες μετέδωσαν οι ιδρυτές της εταιρείας. Με βάση αυτές, η διοίκηση και τα στελέχη της ΘΚ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ κατευθύνουν την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκτασής της, τηρώντας πάντοτε τους κανόνες της ηθικής σε κάθε δραστηριότητά της, σεβόμενοι πελάτες και συνεργάτες αυτής.
Στόχος της ΘΚ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ είναι η παροχή κατάλληλων τεχνικών λύσεων στους πελάτες της με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, με αποδοτικό τρόπο αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τα μέσα της εταιρείας. Καθώς οι κατασκευαστικές ανάγκες μεταλλάσσονται, η εταιρεία προσβλέπει σε ανοδική πορεία εξέλιξης, με πυλώνες: α) την τεχνογνωσία, β) την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, γ) τη δημιουργία και καλλιέργεια κατάλληλων δεξιοτήτων.

Συνοπτικά

Δραστηριότητες & Υπηρεσίες

Η ΘΚ Θεμελίωση παρέχει υπηρεσίες στον κατασκευαστικό κλάδο, σε έργα υποδομών (οδοποιίες, λιμενικά, υδραυλικά, οικοδομικά, κλπ), βιομηχανικά & ενεργειακά έργα, οικιστικά έργα, περιβαλλοντικά έργα, κ.α. Το ευρύ φάσμα παρεχόμενων τεχνολογιών δίνει λύσεις σε κάθε είδους γεωτεχνικό έργο.